Bentley EXP 9 F va fi prezentat într-o formă revizuită în acest an

de Dragoș Băltățeanu
Marti, 02.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
SUV-ul concept prezentat de Bentley la Salonul Auto de la Geneva din acest an a fost aspru criticat pentru aspectul său. Înainte de prezentarea modelului serie, Bentley va arăta o formă îmbunătăţită a conceptului EXP 9 F.

La Salonul Auto de la Geneva din acest an, Bentley a uimit prin prezentarea unui concept numui EXP 9 F. Acest concept prezintă interpretarea britanică a unui SUV de lux, o zonă din ce în ce mai căutată de clienţii cu bani. Bentley vrea o felie din acest segment şi a decis ca acest concept va fi fabricat în serie. Însă, conceptul EXP 9 F a fost criticat masiv de către presă şi fani pentru aspectul său. 

Deşi iniţial, compania a ignorat criticile spunând că nu oricine poate înţelege designul Bentley, acum se pare că au decis să asculte vocea publicului. Martin Broomer, un purtător de cuvânt Bentley a spus că producătorul britanic va prezenta o nouă versiune a conceptului EXP 9 F spre finalul acestui an. Acest concept revizuit va prezenta publicului o versiune mai aproape de cea de serie a viitorului SUV Bentley. O eventuală versiune de serie ar costa aproape 200.000 de euro şi este aşteptată cu mare interes pe pieţe ca Rusia, China sau Orientul Mijlociu.

Via worldcarfans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru