Bentley GTS, limuzina sportiva de la Project Kahn

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 17.12.2007
Casa de tuning Project Kahn a pregatit un pachet de accesorii speciale pentru luxosul Bentley Continetal GT.

Esential

20 de inch este diametrul jantelor instalate de Project Kahn pe Bentley Continental GT.

Bentley Continental GT revine in atentia publicului cu un tuning de impact oferit de specialistii de la Project Kahn, recunoscuti pentru modificarea unor exemplare exotice de lux. Pachetul creat de Project Kahn a fost botezat GTS si ofera o imagine sportiva limuzinei de lux, pastrand in acelasi timp aerul exclusivist, specific modelelor Bentley.

La exterior, aspectul frontal a fost modificat prin adaugarea unui nou spoiler cu trei prize mari de aer. In schimb, partea posterioara a primit doar o buza pentru spoiler, care inglobeaza tevile de esapament cromate.

Look-ul este completat de jantele Kahn RS-D de 20 de inch din aliaj, de pragurile laterale si de bosajele mai mari. Kitul de coborare a garzii la sol este si el inclus in "oferta" Project Kahn.

La interior pasagerii vor fi tratati cu piele Nappa, disponibila intr-o varietate mare de culori, care imbraca scaunele, portierele, volanul si schimbatorul. Geamurile fumurii completeaza exclusivismul limuzinei germane.

Comentarii (1)

  • prudentul
    ha ?
    Limuzină germană ? O fi aparţinând ea de VW, dar totuşi...Înseamnă că şi Lamborghini e supercar german, Volvo maşină americană şi Dacia maşină franţuzească.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru