Bentley Mulsanne debuteaza pe piata din Europa in 2010

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 02.12.2009
Bentley Mulsanne va costa 241.874 de euro cu toate taxele incluse in Marea Britanie si va fi disponibil incepand cu primavara anului viitor.

Oficialii Bentley au anuntat ca productia noului Mulsanne va incepe in primavara anului viitor, iar ca numarul clientilor interesati de acest model a depasit deja cota de productie stabilita initial pentru 2010. Peste 1.000 de clienti Bentley au avut parte de o prezentare privata a acestui model, in vederea unei potentiale achizitii.

Primele livrari de Mulsanne vor incepe in vara anului 2010, dar cotele de productie nu au fost inca anuntate. Cei de la Bentley sunt multumiti de succesul initial al acestui model, daca luam in vedere faptul ca au gasit deja clienti pentru toate unitatile pe care le vor produce in 2010. Bentley Mulsanne este disponibil in 114 nuante de exterior, 21 de nuante pentru covorasele de la interior, noua tipuri de lemn pentru insertiile de la interior si 24 de tipuri de piele. Toate acestea sunt tratate printr-un proces special, care asigura pastrarea mirosului pentru intreaga durata de viata a vehiculului.

Fabricarea unui Bentley Mulsanne dureaza noua saptamani deoarece acest model are mai multa piele si lemn decat orice al model al constructorului din Crewe din era moderna. Pretul de pornire al unui Bentley Mulsanne in Marea Britanie este de 220.000 de lire sterline, ceea ce reprezinta echivalentul a 241.874 de euro.

Aceasta valoare include toate taxele din tara respectiva.

Via | Newspress (inreg.)

Comentarii (3)

  • Sper ca Bentely sa dea faliment.Mai bine Cielo.Si nu ma mai votati cu voturi rosii ca si unii dintre voi sunteti dobitoci
    2 26
  • OFF:Prietene cum de ai nimerit tu tocmai pe automarket, sincer, n-ai alta treaba? Mai bine mergi si fa niste drifturi pana dai in pom cu Cielo ala al tau. Gaseste-ti un site pt nivelul tau de cultura si distreaza-te.

    ON: Masina e un Bentley, deci e pentru cei cu bani.

    OFF din nou: Lasati-o mai moale cu reclamele astea de iti intra in ochi ca dupa cateva zile devin enervante si nu-mi plateste nimeni tastatura daca o rup din cauza reclamelor. Faceti-le mai subtile.
    11 1
  • @fraierul
    Intr-adevar nici mie nu-mi place farul, dar numai pentru faptul ca o masina nu este cea mai frumoasa nu inseamna cu unii nu vor cumpara si va da faliment firma.

    Referitor la "Si nu ma mai votati cu voturi rosii ca si unii dintre voi sunteti dobitoci" fiecare are dreptul sa-si exprime parerea. Asa cum si tu ai dreptul sa scrii astfel de comentarii...
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru