Bentley Mulsanne Executive - un interior transformat în birou mobil

de Bogdan Mirică
Marti, 13.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a publicat astăzi primele imagini şi informaţii ale noului Mulsanne Executive, o versiune a limuzinei transformată în birou mobil cu ajutorul mai multor ecrane LCD şi LED.

Bentley a prezentat în toamna anului trecut, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, ediţia 2011, conceptul Mulsanne Executive. Gândit ca o versiune ultra luxoasă a limuzinei britanice, conceptul a dat naştere anul acesta şi unei versiuni de serie.

Bentley a prezentat astăzi primele imagini şi informaţii ale noului Mulsanne Executive gata de producţie, subliniind încă o dată experienţa sa în dezvoltarea limuzinelor exclusiviste. Mulsanne Executive se adresează tuturor celor care îşi doresc un exemplar personalizat, dar nu au timpul şi nici răbdarea necesară pentru a-şi pune amprenta asupra limuzinei.

Urmareste Automarket
Bentley a încercat să le ofere pasagerilor de pe locurile din spate întreaga tehnologie pe care aceştia o au în birou.
A creat practic un birou mobil, care include conexiune Wi-Fi, două iPad-uri cu tastatură integrată, două ecrane înglobate în tetiere şi încă un TV cu tehnologie LED, de 15.6 inch, care coboară din plafonul modelului britanic.

Nu putea lipsi frigiderul pentru şampanie, amplasat între cele două scaune din faţă şi echipat cu pahare de cristal. Nivelul de personalizare poate merge chiar mai departe de atât, Bentley oferind o sută de combinaţii de piele şi lemn exotic.

via autoblog

Comentarii (4)

  • iPAD?!?

    Presupun ca cine are bani de masina asta, nu isi administreaza afacerea prin iPAD ci cel putin printr-un McBook Air...
    4 2
  • Designul cu fata de "broscoi speriat" nu ii va ajuta sa creasca vanzarile...
    5 4
  • ChuckNorris
    exceptional interiorul
    5 1
  • giems bond
    sper ca are masa de calcat rufe , dulap de papuci ,peste pe televizor si acvariu cu hamsteri .... acolo jos se vede usa ce duce in beci la butoiul cu muraturi si carnatii uscati ...... urata masina dar practica
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru