Bentley se pregătește de primul hibrid de serie: SUV-ul Bentayga, candidatul perfect

de Mircea Meşter
Marti, 11.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
După ce a făcut istorie, devenind primul Bentley diesel din istorie, SUV-ul Bentayga plusează în 2018 cu o versiune hibridă plug-in.

Nu au trecut decât 7 luni din momentul în care șeful mărcii Bentley declara într-o discuție cu Automarket că marca britanică va scoate pe piață versiuni hibride cu încărcare la priză ale modelelor din gama proprie. Ei bine, colegii britanici de la Autocar au intrat deja în posesia primelor informații legate de această versiune.

Așa cum ne așteptam, primul model care va primi tratamentul hibridizării plug-in este SUV-ul Bentayga, care la doar doi ani de la lansare a pornit serios pe drumul de a deveni cel mai de succes model din istoria mărcii din Albion. 

Modelul britanic va împrumuta sistemul hibrid disponibil pe Porsche Cayenne S E-Hybrid, va dezvolta în total în jur de 410 CP și va dispune de un mod full-electric cu autonomie de maxim 40 de kilometri. 

via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru