Bentley se pregateste de probleme in 2009

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 02.12.2008
Bentley se pregateste sa infrunte anul 2009, care se prevede a fi dificil din punct de vedere financiar.

Compania britanica Bentley pregateste o strategie pentru a trece cu bine peste anul 2009. Marca britanica intampina probleme similare cu cele intalnite si de ceilalti producatori auto din lume, respectiv o scadere drastica a cererilor pentru automobile noi.

Aceasta scadere apare la doar un an de cand Bentley a inregistrat un record in vanzari, cu 10.000 unitati vandute in 2007. Vanzarile au scazut cu 30% fata de aceeasi perioada a anului trecut si fabrica din Crewe si-a redus productia cu 15% fata de normal.

In perioada imediat urmatoare, la Bentley este posibila o reducere a productiei pentru a reduce costurile. De asemenea, compania britanica ofera asistenta dealerilor care au ramas cu modele nevandute pe stoc. Cei 37 de dealeri Bentley din Statele Unite ale Americii vor avea cel mai mult de suferit de pe urma situatiei financiare internationale.

Via | Autoblog

 

Taguri: Bentley

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru