Bentley: “SUV-ul nostru a fost bine primit. Nu vom schimba designul“

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 02.05.2012
Bentley a declarat recent că EXP 9F, conceptul viitorului său SUV, a atras reacţii pozitive din partea clienţilor. De aceea, designul nu va fi modificat radical, aşa cum se specula.

Salonul Auto de la Geneva a marcat un moment istoric pentru Bentley. Constructorul britanic a expus publicului un concept intitulat EXP 9F, menit să anticipeze primul său SUV din istorie. Apariţia a trezit o mulţime de controverse în rândul publicului larg, care a criticat designul neobişnuit al conceptului şi a cerut ca modelul de serie să nu împrumute look-ul nonconformist.

Au apărut chiar şi zvonuri potrivit cărora Bentley a decis deja să modifice radical versiunea finală. Se pare însă că au fost doar zvonuri, povestea din spatele lui EXP 9F fiind una complet diferită. David Hilton, omul responsabil cu designul modelelor Bentley, a declarat că modelul expus la salonul elveţian s-a bucurat de o primire bună în rândul clienţilor, aceştia fiind extrem de încântaţi de noul produs.

“Răspunsul clienţilor a fost unul pozitiv. Aceştia au apreciat prezenţa şi personalitatea conceptului“, a declarat Hilton. Tot el a recunoscut că versiunea finală va mai suferi câteva modificări estetice, însă ele nu vor fi radicale.

Look-ul frontal va fi dominat de aceleaşi patru blocuri optice circulare, dimensiunile vor fi similare, iar poziţia mai înaltă la volan va fi păstrată.

În partea posterioară nu vor fi modificări majore, stopurile şi evacuările ovale urmând să devină o marcă specifcă pentru toate modelele Bentley viitoare.

via l autoblog

Comentarii (11)

  • design "neobisnuit". . . look "nonconformist" ...?

    a-nnebunit lupu' ...
    14 0
  • Amorezul
    Iubitii mei sa luati aminte ce va spun.Bentley in scurt timp va da faliment.
    12 13
  • Bine primit de cine? Astia traiesc cumva intr-o realitate paralela??!
    32 7
  • @ OMFG
    Pentru Bentley conteaza ca acest SUV sa fie bine primit de potentialii cumparatori ( din Orientul Mijlociu, Rusia si China ) si nu de catre redactorii auto sau de catre cititorii de bloguri auto care in proportie de 99.99 % nu-si vor permite vreodata sa cumpere o astfel de masina .
    20 27
  • In ziua de azi orice se vinde....mai ales daca are sigla care atarna greu in
    mentalul omului. Ori ca meg in Bentley Continental F. S de ex. ori ca merg in VW Phaeton full tot asa te simti...numai ca vezi sigla si o grila mai brodata si automat pretul de tripleaza. Nu inteleg de ce ar trebuii sa dai atata banet pe un SUV cand Porsche are tot ce e mai bun si arata infint mai bine ca varul lui Bentley...
    6 6
  • Oh da sigur... "potentialii clienti" nu sunt oameni cu simturi estetice normale, ci vaci de muls in viziunea VAG... stim asta!
    28 7
  • EXP 9F
    in completare la ce a scris unckle, eu adaug... e urat cu spume !!!
    20 3
  • sergiu
    o masina foarte frumoasa,daca vreti sa vedeti ceva urat uitativa in garajul vostru numai loganuri si renouri.
    14 6
  • Amorezul
    foarte bun comentariul lui segiu! puiule ai un vot verde din partea mea!
    7 7
  • "Amorezul" ?! hai ma lasi :))
    sergiu, Amorezul trebuie sa fie comentariile unor copii
    12 6
  • sergiu si amorezu
    prefer un garaj cu un reno decat o garsoniera cu bentley, capisci?

    asta e diferenta dintre un cetatean onest si un tartan cu pretentii

    sa aveti o viata frumoasa
    6 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru