Bentley va lansa un Mulsanne de performanţă în toamna acestui an

de Bogdan Mirică
Marti, 01.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley va lansa în cadrul Salonului Auto de la Paris o versiune mai puternică a actualului Mulsanne. Modelul va beneficia de 550 de cai putere şi de o masă mai scăzută.

Bentley pregăteşte o surpriză pentru ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Paris. Constructorul britanic intenţionează să lanseze o versiune limitată a modelului Mulsanne, echipată cu un motor mult mai puternic şi vândut= într-un număr limitat de exemplare, pentru a justifica exclusivitatea şi preţul ridicat.

Informaţia a fost confirmată indirect chiar de Wolfgang Durheimer, actualul CEO Bentley, în cadrul unui interviu acordat publicaţiei AutoExpress, cu ocazia Festivalului de la Goodwood. Limuzina britanică de performanţă va reafirma spiritul sportiv al brandului folosindu-se de acelaşi motor V8 de 6.75 litri. Agregatul va fi capabil să livreze aproximativ 550 de cai putere, ceva mai mult decât oferă în prezent versiunea standard, adică 505 cai.

Resursele vor putea garanta un sprint de la 0 la 100 de km/h în mai puţin de 5 secunde şi o viteză maximă de peste 300 de km/h. Performanţe deloc de neglijat pentru o maşină care cântăreşte 2.5 tone, dar îşi propune să slăbească cu cel puţin 100 de kilograme pentru a spori agilitatea şi pentru a fi în ton cu modificările pe care le va suferi şasiul.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru