Bertone a lansat teaser-ul conceptului pe care il aduce la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 02.02.2010
Casa de design Bertone a prezentat prima imagine teaser a viitorului concept pe care il vor prezenta la Salonul Auto de la Geneva ca propunere a inlocuitorului gamei Alfa Romeo 159.

Designerii de la Bertone au prezentat o schita teaser a conceptului Alfa Romeo pe care il vor prezenta la Salonul Auto de la Geneva. Acest concept prefigureaza un coupe care il va inlocui pe Brera si este unul dintre cele trei concepte care vor stabili linia de design a gamei care va inlocui 159/Brera si Spider. Alfa Romeo se va folosi de parerile publicului pentru a alege cel mai potrivit inlocuitor al gamei 159. Cei de la Bertone au prezentat teaserul lor la doar cateva zile de la prima schita a celor de la Pinifarina, care prezenta o imagine sugestiva a propunerii lor pentru Alfa Romeo Spider.

Studioul de design Stile Bertone a ramas independent in urma bataliei legale in care au fost implicati membrii familiei Bertone, in timp ce Grupul Fiat a achizitionat vechea sa fabrica din Italia. Pana de curand, Jason Castriota era seful acestui studio de design, iar talentul sau a fost exprimat prin numeroase creatii cum ar fi Bertone Mantide, un supercar deosebit bazat pe Corvette ZR1. Ramane de vazut ce creatii vor dezvolta fostii sai colegi in lipsa lui.

Prima schita a propunerii celor de la Bertone pentru inlocuitorul lui Alfa Romeo Brera nu dezvaluie prea multe detalii, dar caracterul marcii din Milano este usor de observat. Astfel, cei de la Bertone au utilizat ca piesa centrala in partea frontala a acestui concept grila clasica a celor de la Alfa Romeo, care a fost latita pentru a primit un set de blocuri optice extrem de inguste, alaturi de lumini de pozitie cu LED-uri.

Via | CarBodyDesign

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru