Bertone ar putea construi Spyker D12

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 13.12.2007
Conceptul Spyker D12, prezentat la Geneva 2006, ar putea fi dezvoltat in versiune de serie de catre Bertone.

Desi se afla intr-o situatie financiara grava, Spyker cauta sa-si largeasca gama de modele cu un SUV. Prezentat cu mai bine de un an in urma, la Salonul Auto de la Geneva, conceptul D12 s-ar putea materializa intr-o versiune de productie.

Potrivit unor surse din interiorul constructorului olandez de nisa, Spyker ar urma sa apeleze la compania italiana Bertone pentru dezvoltarea unei versiuni de productie a conceptului D12. Zvonurile au fost oarecum confirmate si de Lili Bertone, boss-ul companiei italiene, care a declarat ca a primit o scrisoare de intentie din partea unui constructor cu traditie.

Tot in interiorul Bertone se vorbeste despre o posibila preluare a conducerii de catre Gianmario Rossignolo, fostul manager Fiat si Telecom Italia, care se gandeste la dezvoltarea unui SUV de lux.

Acest parteneriat ar urma probabil sa salveze de la o perioada financiara dezastruoasa ambele companii, si Spyker si Bertone confruntandu-se cu grave probleme in acest sens.

Taguri: Bertone, D12, Spyker

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru