Birourile Porsche și Audi au fost controlate în Germania: suspiciuni de implicare în scandalul Dieselgate

de Petre Barac
Joi, 19.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Autoritățile din Germania au efectuat mai multe verificări la birourile Porsche și Audi, în urma suspiciunilor că foști și actuali șefi de la Porsche ar fi fost implicați în scandalul manipulării emisiilor diesel.

La mai bine de doi ani de la izbucnirea scandalului Dieselgate, când Volkswagen a recunoscut că a manipulat testele emisiilor diesel în Statele Unite, grupul german și brandurile sale continuă să fie investigate de autorități.

Procurorii germani au efectuat mai multe controale la birourile Porsche, în urma suspiciunilor că foști și actuali șefi ai companiei au fost implicați în scandalul Dieselgate.

“Există 3 suspecți, dintre care un membru în board și un altul în top management la Porsche AG. Al treilea suspect nu mai lucrează în cadrul Porsche AG, se arată într-o declarație oficială a biroului procurorului din Stuttgart.

Un purtător de cuvânt de la Porsche a confirmat investigațiile, fără să ofere mai multe detalii. De asemenea, cei de la Audi au fost și ei controlați de procurori la fabricile din Ingolstadt și Neckarsulm.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru