"Black Beauty" bavarez in viziunea AC Schnitzer

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 30.10.2008
Casa de tuning AC Schnitzer a pregatit un pachet de tuning pentru noul X6, botezat Falcon.

Multi specialisti au criticat aspectul noului Sport Activity Coupe de la BMW insa vanzarile in crestere au demonstrat ca bavarezii au gasit reteta succesului. Drept pentru care, X6 a atras si atentia caselor de tuning care si-au dorit sa personalizeze un model popular inca de la lansare.

Recunoscuti la nivel mondial pentru kiturile lor de tuning, nemtii de la AC Schnitzer au decis sa pregateasca un look mai ingrijit pentru coupe-ul X6. Astfel a luat nastere Falcon, un kit de tuning care include o multime de accesorii de personalizare menite sa schimbe radical look-ul exterior dar si performantele.

La exterior primele detalii care atrag atentia sunt caroseria vopsita in doua tonuri de culoare, bosajele mai largi, extensiile spoilerelor fata si spate si deflectorul posterior. Jantele de 22 de inch din aliaj, cu finisaj negru sau argintiu, impreuna cu tevile de esapament cromate completeaza cu succes pachetul AC Schnitzer.

Kitul Falcon include si o suspensie noua, mai sportiva dar si o serie de imbunatatiri pentru versiunile X6 3.0d si X6 3.5d.

Multumita recalibrarii sistemului ECU, versiunea 3.0d a castigat 35 de cai, puterea totala insumand acum 272 de cai. Acelasi lucru s-a intamplat si cu versiunea 3.5d care se lauda cu 310 cai putere in loc de 286 de cai, cat afisa modelul de serie.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru