BMW 760Li Sterling by Robbe&Berking - ediţie specială, placată cu argint masiv

de Bogdan Mirică
Joi, 24.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a lansat o ediţie specială a modelului 760Li. Acesta a fost personalizat cu argint masiv 925 de către specialiştii germani de la Robbe&Berking.

Pentru a amplifica personalitatea actualului Seria 7, BMW şi-a unit forţele cu Robbe&Berking, specialişti în prelucrarea argintului, pentru a da naştere unei versiuni speciale. Versiunea a fost elaborată de experţii diviziei de personalizare Individual, care au mers în atelierele manufacturierului german pentru a observa modul în care este prelucrat argintul.

În urma experienţei a luat naştere o ediţie botezată Sterling Robbe&Berking, care combină metalul preţios cu luxul oferit de limuzina germană. Cobai a fost vârful de gamă, versiunea 760Li, care a primit la exterior o serie de ornamente din argint masiv, cum ar fi: grila radiatorului, logo-urile BMW şi cele care anunţă versiunea şi motorul V12 de sub capotă, banda decorativă posterioară şi ornamentul ţevii de eşapament.

Nu lipsesc inscripţiile Robbe & Berking de pe montantul C. Pentru a contrasta cu elementele din argint, BMW Individual i-a dat caroseriei o culoare Singapore Grey.

Urmareste Automarket
Dincolo de cele patru uşi, prevăzute fiecare cu câte un mânere placat cu argint, se află pragurile laterale tot din argint, cu inscripţia Robbe & Berking, şi benzile laterale decorative, de asemenea din argint masiv 925.
Argintul este combinat cu piele Individual Merino, cu granulaţie fină, în nuanţa Amaro Brown, şi cu alcantara la nivelul plafonului.

Apogeul măiestriei germane se află însă deasupra părţii din spate a tunelului central: două cupe şi o carafă, toate din argint, sunt personalizate exclusiv pentru acest model special.

via BMW

Comentarii (7)

  • Marius
    De obicei cand aud de masini placate in diverse parti ale lor cu metale pretioase ma astept la ceva ostentativ si greu de privit.
    In cazul acestui BMW pot sa zic ca nu am mai vazut de mult un asa bun gust. Impecabila lucrare !
    13 9
  • Nu vad "placile" cu care e placat... :) Sau poate o fi poleit? :)

    Oricum, mai bine aspiri la un Ghost daca tot ai bani.
    5 6
  • De parca varianta "stock" nu era destul de scumpa :)
    6 1
  • Nu prea imi plac placutele argintii de la usi. Arata ca o folie de staniol. Mai bine ii lasa aluminiu sau un lemn de esenta rara mai frumos finisat.
    @Andi
    Nu cred ca e mare diferenta de calitate si performante intre 760 si Ghost. Dar iti dau dreptate....RR este mai rafinat...mai elegant si serios.
    5 1
  • AndreiRN
    Si dau macar garantie 7 ani?
    5 1
  • Norbert
    Parcata pe o strada oarecare in Romania te trezesti cu unul care iti va forta bucatile de argint de la exterior, poate cu o surubelnita.......
    3 0
  • @Norbert
    Nu cred ca se va prinde .... o sa zica ca e aluminiu !
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru