BMW a lansat bicicleta Cross Country Mountain Bike

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 20.05.2009
Pentru cei care isi doresc o mica parte din gama de accesorii lansata de BMW, bicicleta Cross Country mountain Bike poate fi alegerea potrivita. Costa "doar" 3000 de euro si poate fi comandata online.

Pentru cei care s-au plictisit deja de modelele si motocicletele BMW, constructorul bavarez are o surpriza: bicicleta Cross Country Mountain Bike. Noul produs se pare ca este cel mai scump din gama de biciclete puse la dispozitie de brandul german.

Potrivit comunicatului oficial, se pare ca bicicleta Cross Country vine echipata cu componente de inalta calitate care asigura caracterul exclusivist al modelului. Bicicleta ofera clientilor frane cu disc, un cadru din aluminiu si o suspensie spate performanta.

Noul Cross Coutry a fost deja publicat pe magazinul online al constructorului german, pretul acestuia fiind fixat la 2999 de euro.

via | Carscoop

Comentarii (9)

  • cineva
    mai pui
    o mie de euro si iti iei un tata nano
    1 3
  • Ciclistu'
    Bicilcleta momentului
    Suna interesant , insa este de astepta modelul cu tractiune integrala , adica cel cu foaie dubla in paralel si lant stelat ce antreneaza atat roata din fata cat si cea din spate , cunoscatorii stiu la ce ma refer . In plus se stie deja ca este in probe un model cu ABS pe ambele roti , deoarece 70% din acidente au loc prin blocarea rotii . Eu fac momental ABS-ul cu mana , prin tremurat al degetelor pe frana de mana .
    1 0
  • acum sincer ce are bicileta asta in plus fata de o bicicleta de mountain bike care nu e facuta de BMW, de ce ai vrea sa ai o bicicleta BMW, ok o motocicleta, o masina dar o bicicleta, sunt atatea companii cu renume in ciclism care ofera piese de calitatea superioara la preturi mai mici (deci ai si renume si performanta si costuri mai mici) si totusi sa alegi BMW pentru renumele care il detine in alte sectoare de piata...
    4 2
  • Profesoru'
    Pret
    E cam mare pretul !
    Cred ca in astia 3000 euro iti da si un ursulet din 80' !
    2 0
  • sall
    au cam exagerat cu pretul;:D:D:D
    0 0
  • alexandru
    bicicleta bmw
    foarte faina frate dar nu credeti ca este cam scumpa pentru o bicicleta totusi mai pui ceva si iti ei un logan
    0 0
  • salll
    arata superb.....nsh ce sa zic e fenomenala....si da senzatia de o mare soliditate si simplitate....wow....e fantastica felicitari celor care si-o permit
    0 0
  • WileyVonda30
    reply this post
    Following my investigation, millions of people on our planet receive the loans from good creditors. Therefore, there's a good possibility to receive a short term loan in any country.
    0 0
  • andrei
    am si eu o bicicleta bmw daca sunteti interesati ma gasiti la id de mess andreiy_ardelean
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru