BMW a lansat o editie speciala pentru M3

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 01.06.2009
BMW a anuntat oficial ca a pus la punct o editie speciala a modelului M3. Botezata chiar Edition Models, noua versiune vine cu modificari estetice noi si o suspensie imbunatatita.

BMW incearca sa sporeasca popularitatea modelului de performanta M3 cu Edition Models, o versiune speciala, atent personalizata, care va fi disponibila pe piata timp de sase luni, incepand din iulie. Noua editie speciala vine cu o serie de modificari estetice si cu o suspensie imbunatatita.

La nivel exterior, caroseria poate fi vopsita in culorile galben Dakar, negru, alb Alpine si Monte Carlo Blue Metallic. Toate nuantele vor fi regasite si in interior, nemtii incercand astfel sa creeze o sinonimie. Pentru a accentua caracterul premium al modelului, BMW a inclus si un pachet de accesorii cromate folosite la nivelul tevilor de esapament, a grilei frontale si a prizelor de aer laterale.

Look-ul exterior este completat de un set de jante de 19 inch, gandite de divizia M, si de noi carcase pentru oglinzile laterale. La interior, asa cum va spuneam, habitaclul a primit o combinatie de doua culori, dintre care una identica cu cea a caroseriei. Spiritul sportiv a fost pastrat si amplifiat cu logo-uri M, stilizate.

Pachetul introdus de BMW pe noul M3 Edition Models include si o modificare a suspensiei, care a fost coborata cu 10 mm.Sub capota, clientii vor regasi insa aceeasi unitate V8 de 4.0 litri, capabila sa dezvolte 420 de cai putere, cuplata la o transmisie manuala sau una automata cu dublu ambreiaj.

via | WCF

Comentarii (5)

  • Stoicescu Sorin
    naspa!
    Naspa! Design oribil! Argumente? Va dau cate vreti!
    1 15
  • Sorin
    Sorine, hai ca m-ai spart cu comentariul tau. Te ascult.
    Ce-a mai frumoasa masina dupa parerea mea.
    10 3
  • @ Stoicescu Sorin
    Pai da macar 2,3 argumente.
    11 0
  • Stoicescu Sorin
    naspa!
    Singurul argument ar fi ca mama mea sta pe centura toata ziua si opresc BMW-uri sa-i dea o carja.
    Asta este, bafta!
    5 9
  • Flaviu C
    hmm
    interior imbunatatzit vizibil cu ochiul liber...;))
    la exterior insa schimbarile se puteau face si de 'mana noastra'
    overall it looks good...doar ii m3
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru