BMW ar putea lansa X3 M, X35is și X4

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 22.08.2010
BMW pregătește pentru fanii brandului bavarez o nouă surpriză. Constructorul german dorește să lanseze un model X4 și două versiuni sport ale lui X3, botezate X3 M și X35is.

Constructorul german BMW dorește să lanseze trei noi modele. Conform unor surse neoficiale, bavarezii vor să producă un frate mai mic al lui X6, pe care îl vor boteza X4, și două versiuni sport ale lui X3, denumite X3 M și X35is. Un viitor model X4 se va adresa publicului care își dorește un automobil sport, cu o poziție înaltă la volan și axat mai mult pe performanță.

Viitorul BMW X35is ar urma să beneficieze de propulsorul de 3.0 litri cu șase cilindri în linie capabil să producă 322 de cai putere și care poate dezvolta un cuplu motor de 450 Nm. Cel mai probabil, puterea va fi transmisă roților prin intermediul unei cutii de viteze cu dublu-ambreiaj cu șapte trepte, fie cu ajutorul unei transmisii manuale cu șase rapoarte. Viteza maximă a lui X35is va fi limitată la 250 km/h, iar spintul de la 0 la 100 km/h se va realiza în aproximativ 5 secunde.

BMW X3 M ar putea ascunde sub capotă unitatea de pe viitorul Seria 1 M Coupe. De asemeanea, versiunea sport a SUV-ului german ar putea beneficia de o variantă îmbunătățită a propulsorului de 3.0 litri, puterea acestuia putând ajunge până la 350 de cai.

BMW X3 M și X35is vor beneficia de un șasiu și suspensii întărite, de frâne mai performante și de un coeficient aerodinamic redus.

Via | Zercustoms

Comentarii (7)

  • X1, X3, X4, X5, X6... fara numar ptr toti balaurii cu cefe late.

    Astia de la Bmw s-au prostit rau de tot in ultima vreme, pacat de Seria 6, X5 si Seria 7 k in rest numai bazaconii.
    9 13
  • mda
    da corect..fara numar,fara seriee,fara fir de siguranta...:))))
    6 10
  • A1, A3, A4, A5, A7, A8. Q5, Q7, urmeaza Q1, Q3 etc

    Si in Audi urla amnelele.
    9 5
  • Bai bolnavilor, pentru ca X1 are un succes imens acum AUDI si MERCEDES vor sa faca concurent pentru el, X3 este foarte tare, are concurenta, X5 este nr 1 , BMW are doar X6 fara concurenta si poate X6, dar in rest si concurenta are . Pt hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , fratele meu , ai uitat de Seria 3 care este referinta segmentului, Seria 5 de asemenea. Tot ceea ce face BMW se vinde , bravo BMW , la cat mai multe modele.
    12 7
  • CelFaraNume
    URATA MASINA NU DEGEABA BMW ESTE IN PIERDERI!
    5 13
  • @celfaranume
    "Bayerische Motoren Werke said Wednesday that profit in the first quarter rose more than expected as demand recovered for BMW and Mini brand autos and soared for super-luxury Rolls-Royce sedans.

    The premium carmaker reported a net profit of 324 million euros, or $420 million, compared to a loss of 152 million euros a year earlier. Sales rose 8.1 percent to 12.4 billion euros, led by a 14 percent increase in unit sales for the company’s main BMW brand, the company said. " NY Times
    9 1
  • veniti cu ceva nou k de cutiile astea de conserva care seamana toate izbitor intre ele. vad k nu e nici o diferenta intre AUDI si BMW, au aceiasi strategie, modele identice de la mic la mare.
    4 8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru