BMW ar putea produce maşini la o fostă fabrică Mitsubishi

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 28.06.2012
Uzina NedCar din Olanda, singura fabrică Mitsubishi din Europa, ar putea fi utilizată de BMW Group pentru producţia de modele Mini.

BMW Group ar putea produce automobile MINI la singura fabrică Mitsubishi din Europa. Vorbim despre uzina NedCar din Olanda, deţinută de Mitsubishi Motors, a cărei închidere a fost deja anunţată de constructorul nipon de automobile. Publicaţia olandeză Dagblad De Limburger a anunţat că Mitsubishi, VDL Groep şi BMW Group poartă discuţii pentru producţia de automobile la uzina NedCar, citează Automotivenews, iar surse apropiate partenerilor anunţă că tratativele sunt pe cale să fie aprobate.

Zvonurile din industrie anunţă faptul că BMW caută o uzină potrivită extinderii producţiei de Mini, iar fabrica NedCar ar putea fi perfectă pentru necesităţile nemţilor. Oficialii BMW şi reprezentanţii NedCar au refuzat să comenteze aceste zvonuri. Dacă nemţii bat palma cu Mitsubishi, uzina NedCar ar putea să-şi păstreze cei 1.500 de salariaţi.

Fabrica NedCar din Olanda produce modelele Mitsubishi Colt şi Mitsubishi Outlander. Aceasta furniza doar cinci procente din producţia totală de unităţi Mitsubishi într-un an, iar fabrica va fi închisă odată cu ieşirea din producţie a actualei generaţii Colt.

Uzina are o capacitate de 200.000 de unităţi pe an, dar a produs doar 50.000 de unităţi în 2011, sub pragul de profitabilitate.

Via | Automotivenews (înreg.)

Comentarii (4)

  • Vasilica
    Ce inseamna civilizatie avansata....La noi le spuneau angajatilor muriti de foame mars de aici !!!In tari civilizate e greu sa le spui asta.Probabil ca BMW va prelua fabrica si angajatii vor avea un loc de munca.
    7 0
  • Chuck Norris
    bine ca nu produc masini la o fosA FABRICA TOYOTA ca luau cancerul masinilor adica ,,microbul verde"
    5 5
  • Anonim
    Mai bine microbul verde decat radiatiile TDI-urilor
    10 1
  • Chuck Norris2
    ''BMW Group ar putea produce automobile Mini la singura fabrică Mitsubishi din Europa. Vorbim despre uzina NedCar din Olanda, deţinută de Mitsubishi Motors, a cărei închidere a fost deja anunţată de constructorul nipon de automobile. Publicaţia olandeză Dagblad De Limburger a anunţat că Mitsubishi, VDL Groep şi BMW Group poartă discuţii pentru producţia de automobile la uzina NedCar, citează Automotivenews, iar surse apropiate partenerilor anunţă că tratativele sunt pe cale să fie aprobate.''Suna bine.
    0 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru