BMW avertizeaza soferii asupra zonelor cu precipitatii

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 22.05.2009
BMW a gandit un sistem capabil sa informeze soferul despre zonele cu precipitatii de pe teriotiul Germaniei. Datele sunt afisate prin intermediul sistemului de navigatie iDrive.

BMW vine in ajutorul clientilor sai cu o aplicatie care va informa mai bine soferii despre conditiile de drum. Constructorul bavarez a lansat un serviciu de informare asupra conditiilor meteo de pe teritoriul Germaniei.

Astfel, soferii pot vizualiza prin intermediul sistemului de navigatie iDrive zonele in care predomina precipitatiile. Informatia este transmisa cu ajutorul tehnologiei ConnectedDrive, lansata de BMW cu ceva timp in urma.

Potrivit comunicatului oficial de presa, datele sistemului sunt actualizate la fiecare 15 minute si se refera la zonele in care exista precipitatii de tipul ploaie, lapovita sau ninsoare.

Pentru cei care isi doresc insa si mai mult de atat, BMW a anuntat ca incepand cu luna iulie a acestui an, aplicatia va putea indica, cu ajutorul unei reprezentari animate, chiar si miscarea norilor in ultimele 90 de minute.

via | Carscoop

Comentarii (1)

  • tractor13
    util
    buna treaba
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru