BMW castiga premiul "Fabrica Anului 2008"

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 07.05.2008
Producatorul bavarez este primul jucator al industriei auto care primeste acest trofeu din 2002 si pana astazi.

Esential

100 de ani se implinesc de cand Dingolfing este un centru industrial.

Fabrica BMW din Dingolfing a castigat premiul de cea mai buna unitate industriala din 2008. Prin acest lucru, BMW devine primul producator auto care castiga trofeul European, din 2002 si pana in prezent.

Unitatea industriala din Dingolfing se ocupa cu productia de sasiuri si sisteme ale trenului de rulare. Juriul care a ales fabrica BMW in postura de mare invingatoare in acest an si-a justificat optiunea pe baza organizarii superioare existente in facilitatea de productie.

In special, nivelul foarte avansat al aplicativitatii strategiei de productie si gradul de penetrare a acesteia de la nivelele superioare pana la unitatea simpla au reprezentat atu-urile companiei germane. De asemenea, nu putea lipsi din schema succesului gradul foarte inalt al performantei si muncii, calitatea si costurile acesteia.

Nikolaus Bauer, directorul fabricii din Dingolfing, a declarat : “Premiul acesta confirma nivelul de performanta la care a ajuns unitatea noastra ca si producator de componente auto si reprezinta in acelasi timp o victorie a fiecarui angajat in parte.

Am primit acest trofeu cu gandul ca reprezinta o motivatie in plus pentru viitor. Personal, sunt incantat sa primesc acesta distinctie in anul in care Dingolfing sarbatoreste 100 de ani de productie industriala”.

Via | BMW 

Taguri: BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru