BMW este din nou vedeta francizei Mission: Impossible

de Sebastian Toma
Marti, 24.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Modelele BMW vor fi din nou în lumina reflectoarelor alături de Tom Cruise, marca germană confirmând oficial că este partenerul auto al francizei Mission Imposibile. Al cincilea film din serie se lansează în această vară.

Esential 2011 este anul apariţiei precedentului film din seria Misiune: Imposibilă.
BMW este din nou partenerul francizei Misiune Imposibilă, o parte dintre modelele produse de constructorul bavarez urmând să apară în cel de-al cincilea film din serie, programat să ajungă în cinematografe în această vară. Pentru ceea ce colegii noştri de la Cinemagia numesc ”filmul verii 2015”, BMW le-a asigurat o flotă mixtă de modele celor de la Paramount Pictures, printre care se numără noua generaţie BMW M3 şi superbike-ul S1000RR. Aceste două modele vândute sub sigla BMW sunt prezente şi în trailerul oficial al filmului, dar este de aşteptat ca Ethan Hunt (Tom Cruise) să conducă şi alte modele ale mărcii bavareze pe parcursul peliculei.

Al cincilea film al seriei Misiune: Imposibilă are titlul ”Mission: Impossible - Rogue Nation” şi îi are ca protagonişti, pe lângă Tom Cruise, pe actori precum Alec Baldwin, Jeremy Renner, Simon Pegg, Rebecca Ferguson şi Sean Harris.

Pe lângă dinamismul modelelor BMW, partenerul auto al francizei anunţă prezenţa pe marile ecranele a sistemelor înglobate sub numele de Connected Drive, care vor juca un rol activ în poveste. Cei de la BMW sunt pentru a doua oară partenerii francizei ”Mission: Impossible”.

Urmareste Automarket
Modelele mărcii BMW au fost vedete şi în precedentul Misiune: Imposibilă 4, când nemţii au pus la bătaie un Seria 6 Cabriolet şi conceptul Vision Efficient Dynamics. La vremea respectivă era doar un concept, dar între timp constructorul german a dezvoltat un model de serie în baza acestuia, cunoscut publicului sub numele de i8.
Apariţia lui BMW Seria 6 F12/F13 în pelicula respectivă a avut loc înainte de debutul public de la un salon auto important, modelul fiind întâi prezentat publicului din cinematografe.

Via BMW | Cinemagia

Comentarii (3)

  • SUPERB ! Acum, ca tot le distrug, ar fi cazul sa specifice si la cate ''socuri'' a rezistat motorul in film , ca sa ne dam seama ca fiabilitatea BMW nu a ramas doar un mit .
    8 14
  • Omu cinstit cu LOGAN
    Iara bmw? Film cu cocleti!!
    De ce nu face asta un mision posible cu Logan 1.5 dci laureate.aia masina si aoi e mision posible.
    8 10
  • Parca era si un Logan 1 facelift , argintiu,in planul doi anterior fazei cu agatatul de avion?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru