BMW expune în București un i8 foarte rar: doar 10 unități produse la nivel mondial

de Cornel Șocariciu
Joi, 17.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW expune în București un i8 foarte rar. Numele său este i8 Garage Italia CrossFade, a fost prezentat în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Paris din 2016 și a fost produs în doar 10 exemplare.

BMW a prezentat i8 Garage Italia CrossFade în cadrul Salonului Auto de la Paris din 2016. Oficialii constructorului german au declarat că modelul va fi produs într-o serie limitată la 10 exemplare.

Unul dintre aceste exemplare i8 Garage Italia CrossFade va putea fi admirat și de români, pentru că BMW expune modelul în cadrul centrului comercial Băneasa Shopping City în intervalul 18-21 august.

Mașina se va afla într-o zonă amenajată special care integrează și o serie de lumini de studio. Astfel, vizitatorii vor putea realiza fotografii și clipuri video într-un mediu gândit pentru a spori calitatea materialelor media. Proiectul poartă denumirea oficială #SELFi8, iar primele fotografii și clipuri video din serie au fost realizate de profesioniști din domeniu.

Ciprian Mihai, fotograful Automarket.ro, se numără printre cei patru artiști care au realizat ședințe foto și video speciale cu exemplarul i8 Garage Italia CrossFade. Alături de Ciprian, veți putea admira lucrările realizate de Mihai Baloianu, Mihai Dăscălescu și Dragoș Sabadac.

BMW i8 Garage Italia CrossFade are o caroserie vopsită printr-o tehnica folosită în pointillism, un stil de pictură inițiat în Franța.

Tehnica presupune crearea unor motive prin descompunerea culorii în forme mici (triunghiuri în cazul lui i8) și distribuite uniform. Astfel, pe suprafața caroseriei lui i8 Garage Italia CrossFade, designerii au realizat tranziția de la nuanța Protonic Dark Silver către Protonic Blue. Aceeași tehică și aceleași nuanțe au a fost utilizate și pentru elementele de interior, doar că trecerea se realizează pe verticală.

Proiectul #SELFi8 în viziunea lui Ciprian Mihai

Proiectul #SELFi8 în viziunea lui Mihai Baloianu

Proiectul #SELFi8 în viziunea lui Mihai Dăscălescu

Proiectul #SELFi8 în viziunea lui Dragoș Sabadac

BMW i8 - Mall Băneasa from Dragos Sabadac on Vimeo.

Comentarii (2)

  • Scrooge
    mare branza....un fier ceva mai rar :)
    5 2
  • Fotografi profesionisti? vai vai
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru