BMW Gran Coupe ar putea deveni viitorul Seria 6

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 05.06.2010
BMW Gran Coupe va intra în producţia de serie începând cu anul 2012. Modelul german va deveni rivalul direct al lui Porsche Panamera sau Audi A7.

Conceptul BMW Gran Coupe va intra în producția de serie în al doilea trimestru al anului 2012 și cel mai probabil va fi lansat ca viitorul Seria 6, a confirmat o sursă din interiorul BMW. Modelul bavarez a fost imaginat ca un coupe cu patru uși care să îmbine abilitățile unui GT cu o mașină sport.

Plafonul lui Gran Coupe a fost coborât cu 100 de mm față de actualul Seria 7, astfel că, odată intrat în producția de serie, modelul german va deveni rivalul direct al lui Porsche Panamera, Audi A7 și Maserati Quattroporte. Gran Coupe a fost dezvoltat pe platforma actualului Seria 5, Seria 7 și Seria 5 GT, iar sub capota acestuia urmează să se regăsească aceleași propulsoare diesel și benzină cu șase și opt cilindri cuplate la o cutie de viteze cu opt rapoarte.

BMW Gran Coupe a fost lansat în cadrul Salonului Auto de la Beijing de anul acesta și concentrează valorile fundamentale ale mărcii. Prototipul prezintă particularitățile tuturor versiunilor coupe produse de BMW: ampatamentul lung, acoperișul mutat spre spate, siluetă suplă și linia acoperișului în stil coupe.

Via | Autocar

Comentarii (4)

  • Victor
    BMW
    Se vede ca l au dat afara pe Bangle,fac masini mult mai reusite(bine BMW 5GT si Seria 7 sunt tot urate si vulgare la SUV uri nu ma refer ca oricum toate sunt niste porcarii),in special BMW 5 F10 si acest concept din nou arata foarte bine(mai nasoala treaba cu raportul pret calitate, dar sunt optimist,de treaba asta se va ocupa in mod serios criza)
    6 4
  • wau.....
    in sfarsit ceva care e in forma de BMW..........SUPERB....doamne ajuta sa-l produca.......mai bine asta decat seria 5 GT......
    9 1
  • Nu stiu daca e bine sa fie noul seria 6, arata mai degraba ca un 5, oricum la cum arata poate sa-l numeasca si BMW 1300 numa sa-l produca.
    7 0
  • pana scot si ei o model nou mai reusit or sa apara navete spatiale.

    modelu asta e frumos fata de X6,X1,X...... si 5GT.

    sa nu uitam de super carul numit Seria 1 cu tractiune fata.... ala e cel mai deosebit odel.
    4 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru