BMW i8 Concours d`Elegance: ediţie unicat, scoasă la licitaţie

de Bogdan Mirică
Luni, 28.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW va expune în cadrul Concursului de Eleganţă de la Peeble Beach o ediţie unicat a modelului i8. Botezat cum altfel decât i8 Concours d`Elegance, modelul vine cu o serie de elemente de personalizare.

Recent lansat pe piaţă ca primul automobil de serie cu lumini laser, noul BMW i8 are deja parte de o ediţie specială, pregătită să îşi facă apariţia în cadrul Concursului de Eleganţă de la Peeble Beach.

Modelul, botezat cum altfel decât i8 Concours d`Elegance Edition, va încerca să cucerească vizual pe cei prezenţi la eveniment, pentru ca mai apoi să fie scos la licitaţie în cadrul casei Gooding & Company. Suma obţinută din vânzarea noului i8 Concours d`Elegance Edition va fi donată organizaţiei care pune în scenă în fiecare an evenimentul de la Peeble Beach şi fundaţiei omonime.

Pentru a atrage atenţia şi interesul celor care vor licita, ediţia specială i8 vine cu o culoare de caroserie Frozen Grey Metallic la exterior.

În habitaclu îşi face apariţia o tapiţerie din piele Dalbergia Brown, cusută contrastant cu aţă în nuanţa BMW i Blue, asemeni centurilor de siguranţă. Nu lipsesc tetierele embosate cu logo-ul BMW i8 şi nici emblemele Concours d`Elegance.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru