BMW i8 primește uniforma de poliție: hibridul german a fost modificat de AC Schnitzer pentru campania Tune it! Safe!

de Cornel Șocariciu
Luni, 03.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Casa de tuning AC Schnitzer a pregătit un pachet de caroserie pentru BMW i8. Hibridul sport dezvoltat de constructorul bavarez a îmbrăcat uniforma de poliție și face parte din campania Tune it! Safe!.

AC Schnitzer a prezentat un pachet special dezvoltat pentru BMW i8 în cadrul Salonului de Tuning de la Essen. Hibridul constructorului bavarez a îmbrăcat uniforma de polițe și face parte din campania Tune it! Safe! derulată de Asociaţia Tunerilor Germani de Automobile.

Campania Tune it! Safe! a fost începută în 2005, iar în tot acest timp, tunerul AC Schnitzer s-a ocupat de promovarea ei în cadrul evenimentului din Essen.

Noul BMW i8 dezvoltat de tunerul german a primit un kit de caroserie cu elemente din fibră de carbon. Oficialii AC Schnitzer introduc un spoiler frontal ușor restilizat, prize de aer revizuite, praguri laterale noi și o aripă spate inspirată de cele utilizate în motorsport.

Totodată, garda la sol a exemplarului pregătit de AC Schnitzer a scăzut cu 20 de milimetri. În plus, jantele standard oferite de BMW au fost înlocuite cu unele de 21 de inch. 

Comentarii (1)

  • hazard
    Super, daca faci pe smecherul te ajunge imediat. Si daca nu te opresti, te mai urmareste cinci minute...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru