BMW i8 se alătură flotei de supercaruri a poliţiei din Dubai

de Bogdan Mirică
Joi, 12.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
După nume cu greutate ca Bugatti Veyron sau Aston Martin One--77, poliţia din Dubai achiziţionează un nou supercar. Este vorba despre noul BMW i8, hibridul de top al constructorului bavarez.

Forţele de poliţie din Dubai continuă achiziţia de maşini exotice. Poliţia din Emiratele Arabe Unite va folosi începând cu această primăvară şi noul BMW i8, supercarul bavarez cu propulsie hibridă, anunţat deja pe contul oficial de Facebook al organizaţiei.

Noul i8 se va alătura unei flote impresionante, care mai include nume celebre din industria auto: McLaren MP4-12C, BMW M6 Gran Coupe, Ferrari FF, Audi R8, Mercedes-Benz SL 63 AMG, Brabus B63S-700 Widestar, Bentley Continental, Nissan GT-R, Mercedes-Benz SLS şi chiar renault Twizy.

Maşina a fost deja prezentată forţelor de ordine în culorile tradiţionale, alb şi verde, fiind echipată şi cu sistemele de comunicaţie specifice.

Urmareste Automarket
Pentru cei care nu ştiu, vă reamintim că BMW i8 este cel de-al doilea model german din gama i.
Supercarul utilizează un sistem de propulsie format dintr-un motor turbo pe benzină de 1.5 litri şi trei cilindri plus un motor electric de 96 de kW, cifre care-i permit modelului german să atingă 0-100 km/h în 4.4 secunde.
Puterea maximă cumulată este de 362 de cai putere, iar în mod full-electric BMW i8 poate parcurge o distanţă de până la 35 de kilometri.

Comentarii (4)

  • asa m-am saturat de "noutatile auto" cu privire la achizitiile politiei din Dubai....

    lasand la o parte faptul ca nu ajuta la absolut nimic, mai putin la imagine, raman aceeasi indivizi la fel de retrograzi si blocati in niste mentalitati de trib. Banii ii puteau oferi unei organizatii umanitare pentru ajutorul "fratilor" arabi si a copiilor raniti si suferinzi din Siria ori Libia. CAnd am sa aud ca politia din dubai a renuntat la nu stiu ce masina exotica pentru o cauza mai buna atunci am sa fiu cu adevarat interesat

    pana atunci, FUCK OFF!
    32 4
  • Si nota 10 plus o bere merge laaaaa: VIANU !
    17 3
  • @mowgli...thx!

    ma multumesc doar cu berea :)
    10 1
  • Eu am aflat de ce se doteaza astia cu supercars! Nu pot sa prinda infractorii care fug cu camilele ,de la fatza faptei! Bravo lor! O lume nebuna peste tot!
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru