BMW îi dă șansa unei vieți sportive: Seria 6 GT primește pachetul M Performance

de Bogdan Mirică
Joi, 06.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW dă o notă de sportivitate unei mașini care se adresează în primul rând familiștilor. Este vorba despre noul Seria 6 GT, ornat cu accesorii interesante de la divizia de performanță M.

Chiar dacă fanii brandului nu agreează foarte mult modelele din seria GT, noul BMW Seria 6 GT, înlocuitorul vechiului Seria 5 GT, nu este privat de tratamentul sportiv al diviziei M.

Prin urmare, modelul proaspăt lansat de bavarezi poate fi comandat de către viitorii săi clienți cu mai multe accesorii gândite de divizia de performanță.

Printre accesorii se numără și o nouă evacuare sportivă, menită să modifice sunetul final al versiunilor 630i și 640i xDrive. Terminațiile pot fi rotunde sau trapezoidale și pot fi comandate cromat sau cu fibră de carbon.

Urmareste Automarket
Noul pachet M include și jante uriașe, de 21 de inch, cu finisaj în două nuanțe și spițe duble.
În spatele lor se ascunde etrieri de culoare roșie, cu patru pistonașe pe față și unul pe spate. În partea frontală, grila vine cu un aspect negru lucios, iar lateralul este personalizat cu oglinzi ascunse în carcase din fibră de carbon.

Caroseria este finisată și ea într-o nuanță nouă, denumită Frozen Black, și combinată cu dungi gri sau negre.

Interiorul vine personalizat cu un volan M îmbrăcat în piele și Alcantara, cu praguri care primesc logo-ul M și cu un set de covorașe personalizate.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru