BMW lansează gama de accesorii M Performance pentru noul M5: design mai atrăgător și performanțe îmbunătățite

de Cornel Șocariciu
Vineri, 03.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a lansat gama M Performance pentru proaspătul M5. Accesoriile vor fi disponibile începând cu luna martie, iar o serie de elemente noi vor fi introduse începând cu luna iulie 2018.

BMW a prezentat gama de accesorii M Performance pentru noul M5 în cadrul SEMA Show, eveniment desfășurat în Las Vegas. Așa cum ne-am obișnuit, toate elementele disponibile în gama BMW M Performance au fost dezvoltate folosit experiența constructorului în motorsport și au fost perfect croite pentru noul sedan de performanță. Gama de accesorii BMW M Performance dedicată noului M5 debutează în martie 2018, urmând ca alte produse să fie adăugate începând cu luna iulie 2018.

Gama de accesorii BMW M Performance include un pachet special de elemente de caroserie. Acestea sunt produse din fibră de carbon și vin să scoată în evidență caracterul sportiv și să îmbunătățească aerodinamica.

Gama include un element de prindere frontal, accesorii pentru pragurile laterale, un spoiler spate, un difuzor și carcase pentru oglinzile retrovizoare. Din toată această ecuație nu puteau lipsi autocolantele M Performance.

Gama BMW M Performance include suspensii revizuite, un sistem de frânare îmbunătățit și un sistem de evacuare modificat.

Terminațiile sistemului de evacuare sunt realizate din titan și sunt decorate cu elemente din fibră de carbon.

Clienții pot opta și pentru sistemul M Performance Drive Analyser. O serie de indicatori sunt monitorizați, iar la final, sistemul oferă un raport. Rezultatul poate fi afișat și pe telefoanele inteligente prin intermediul aplicației cu același nume.

Pentru interiorul lui M5, gama M Performance include un volan nou îmbrăcat în Alcantara, padele pentru schimbarea treptelor de viteză din fibră de carbon și covorașe speciale.

Comentarii (1)

  • Lexmark
    Frumoase abtibilde!!!
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru