BMW lansează un logo alb-negru pentru modelele din gama de top: Seria 7, Seria 8, X7 și i8

de Daniel Popescu
Luni, 25.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW va utiliza un logo alb-negru cu inscripția Bayerische Motoren Werke pe modelele sale din gama de top precum Seria 7, Seria 8, X7 și i8. În plus, Seria 7 și 8 vor fi cunoscute simplu drept BMW 7 și BMW 8.

Constructorii auto încearcă să-și diferențieze cât mai bine gama de modele pentru a câștiga cât mai mulți clienți. Dacă producătorii de volum au început să lanseze diverse branduri premium, așa cum este Vignale pentru Ford, constructorii premium încearcă să diferențieze modelele de bază de cele din topul gamei.

Cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din această lună, cei de la BMW au anunțat că modelele din gama de top vor beneficia de un logo alb-negru care va conține denumirea integrală a companiei, Bayerische Motoren Werke.

O astfel de reprezentare grafică alb-negru a fost utilizată de BMW și la începutul istoriei sale, fiind ulterior abandonată pentru una mai modernă. "Avem o istorie puternică de 100 de ani și credem că trebuie să folosim asta. Este o nouă identitate vizuală mai emoțională", spune Hildegard Wortmann, vicepreședinte de brand la BMW.

În această categorie vor intra, în faza inițială, 4 modele: Seria 7, Seria 8, viitoarea versiune de serie X7 și i8.

În plus, o altă schimbare vizează denumirea modelelor Seria 7 și Seria 8, care vor fi cunoscute simplu drept BMW 7 și BMW 8.

Toate aceste modele urmează să primească și o serie de servicii speciale pentru clienți. Constructorul german nu a definitivat încă tipurile de opțiuni pe care le va oferi, însă oficialii mărcii afirmă că ar putea lansa, de exemplu, un serviciu prin care proprietarul unui BMW 7 să poată împrumuta pentru câteva zile un BMW X7 dacă are nevoie temporar de mai mult spațiu.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru