BMW M3 Cabrio, primele imagini oficiale

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 14.01.2008
Desi ne aflam in plin salon american, BMW a decis ca e momentul pentru primele imagini cu M3 Cabrio.

Esential

420 de cai putere va dezvolta varianta Cabrio a modelului de performanta BMW M3.

Dupa ce a uimit publicul cu performantele noului M3 in varianta coupe si sedan, divizia de performanta a celor de la BMW se pregateste de reintregirea familiei de succes. Primele imagini ale versiunii M3 Cabrio au fost publicate azi. Debutul noii variante de caroserie a fost indelung comentat de specialistii din intreaga lume, mai multe video-uri spion alimentand asteptarea noului BMW M3 Cabrio.

Cum era de asteptat, aceasta preia liniile exterioare de la versiunile coupe si sedan: spoilerul frontal cu prize mari de aer, capota cu guri de ventilatie, bosajele mai largi si pozitionarea tevilor de esapament. Sub capota fanii sportivei nemtesti vor regasi acelasi propulsor V8 de 4.0 litri care dezvolta 420 de cai putere.

Cu toate acestea, performantele cabrioletei vor fi probabil mai slabe decat ale celorlalte versiuni, din cauza celor cateva kilograme in plus pe care sportiva le-a "castigat" de pe urma mecanismului de rabatare a acoperisului. Noutatea pregatita de BMW este cutia automata cu 7 trepte, botezata M DKG, care, potrivit oficialilor, va obtine performante mai bune in cazul sprintului 0-100 km/h, comparativ cu cea manuala.

Fanii versiunii M3 Cabrio vor fi nevoiti insa sa mai astepte lansarea oficiala, aceasta fiind programata pentru primavara acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Taguri: BMW, M3, M3 Cabrio

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru