BMW M6 a fost modificat de Prior-Design

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 31.10.2009
Tunerii de la Prior-Design au decis sa modifice modelul bavarez M6. Acesta a "suferit" numeroase schimbari exterioare, iar propulsorul ajunge la 550 CP.

Germanii de la Prior-Design au decis ca viitoarea lor “victima” sa fie modelul BMW M6, iar proiectul initiat de acestia poarta denumirea de PD550. Modelul constructorului bavarez va avea parte de schimbari radicale in ceea ce priveste designul, tunerii alegand sa modifice subtil caroseria masinii, spoilerele fata si spate si pragurile laterale.

Caroseria a fost latita cu 80 mm, iar masina a fost apropiata de sol cu 30 mm in partea din fata si cu 25 mm in partea din spate multumita noilor suspensii. Pentru ca aceste modificari sa fie complete, casa de tuning a ales sa doteze BMW M6 cu jante de 20 de inch pe care le-a incaltat cu pneuri care au dimensiunile 255/35 pentru fata, si 285/35 pentru spate. De asemenea, clientii vor putea comanda si jante de 21 de inch.

Pentru ca propulsorul V10 al masinii sa isi mareasca performantele, tunerii au schimbat intregul sistem de evacuare. Momentan nu se cunosc detalii despre modificarile aduse motorului, insa numele dat de Prior-Design este un indiciu care ne arata ca este posibil ca unitatea sa livreze 550 de cai putere.

via | Prior-Design

Comentarii (5)

  • bmw power
    fara cuvinte i-mi lasa gura apa
    13 7
  • Joshua
    bnv manelix
    i-mi
    5 10
  • @joshua
    hai sictir jigodie!
    8 3
  • bmw power
    esti cumva joshua bulangiul? sti cine este? patronul de la bamboo care se babardeste cu botezatu......esti mare maimutoi................draga pisi joshua vezi ca se scrie bmw si nu "bnv"........................dar va intelegem pe voi astia!!!!!!!!!!.................ai grija de tine pisi
    7 0
  • Joshua
    bnv
    :)
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru