Salonul Auto de la Frankfurt 2015

BMW M6 Coupe Competition Edition, o versiune cu multă personalitate

Publicat Vineri, 04.09.2015
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
BMW M6 Coupe Competition Edition, o versiune cu multă personalitate - Poza 1
BMW aduce la Salonul Auto de la Frankfurt o ediție specială a actualului M6. Botezată Competition Edition, ea caută să le ofere clienților un coupe cu mai multă personalitate.

La standul BMW de la Frankfurt vom face cunoștință cu modele noi, purtătoare ale noilor indicative anunțate deja de BMW.

Noutăți în nomenclatura BMW: după i și d, bavarezii introduc xe și e în gama de motorizări

Pe lângă acestea își va face loc și o ediție specială a actualului BMW M6. Ea se va numi Competition Edition și va încerca să le ofere clienților un coupe de performanță cu o notă individuală. Constructorul german nu a vrut să ofere foarte multe detalii despre noutatea salonului, dar a lăsat să se înțeleagă că viitorii clienți vor putea să își personalizeze mașina cu mai multe tipuri de vopsea pentru caroserie și cu un set complet de accesorii din fibră de carbon.

Esential 600 de cai putere se vor afla sub capota noului BMW M6 Competition Edition.
Nici interiorul nu va fi ocolit de un tratament de personalizare, care include o tapițerie din piele atent selecționată și cusături contrastante.
Nu vor lipsi nici detaliile care pot fi solicitate la comandă.

Numele sugerează și echiparea modelului cu clebrul Compatition Package, un kit care îmbunătățește performanțele motorului V8 Twin Power Turbo de 4.4 litri. Acesta ajunge să dezvolte 600 de cai putere și 700 de Nm, suficient pentru a-i permite coupe-ului să atingă o viteză maximă impresionantă de 305 km/h.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru