BMW M8 Gran Coupe a fost surprins în timpul testelor de la Nurburgring: motor V8 de "peste 600 CP" și tracțiune integrală M xDrive

de Cornel Șocariciu
Luni, 22.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul BMW M8 Gran Coupe a fost spionat în timpul testelor de pe circuitul de la Nurburgring. Modelul va miza pe același sistem de propulsie pregătit de bavarezi pentru viitorul M8 Coupe: un V8 de 4.4 litri cu "peste 600 CP" și un sistem de tracțiune integrală M xDrive.

Conceptul BMW M8 Gran Coupe (foto) a fost prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2018. Între timp, inginerii, designerii și tehnicienii BMW au dezvoltat o serie de prototipuri și au efectuat o mulțime de teste pentru finalizarea produsului.

Versiunea "civilă" BMW Seria 8 Gran Coupe va fi lansată până la finalul anului, cel mai probabil în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie. În aceste condiții, viitorul BMW M8 Gran Coupe ar urma să fie prezentat publicului în prima parte a anului viitor.

Acum, unul dintre prototipurile de teste a fost surprins în timpul unor sesiuni pe circuitul german de la Nurburgring.

BMW M8 Gran Coupe va prelua sistemul de propulsie pe care nemții îl pregătesc pentru BMW M8 Coupe. Conform primelor informații oferite de oficialii constructorului german, viitorul M8 Coupe va miza pe un V8 de 4.4 litri capabil să dezvolte "peste 600 CP".

Resursele unității pe benzină vor fi gestionate de o transmisie automată cu opt rapoarte și de un sistem de tracțiune integrală M xDrive, acesta din urmă fiind capabil să ofere mai multe moduri de rulare în funcție de dorințele celui aflat la volan.

Comentarii (1)

  • No Name
    Deci in sfarsit vesti bune a aparut in Productie in testele Spy Succesorul Actualului Bmw M6 Gran Coupe astai bine :) !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru