BMW: ”Nu vom construi un M2 Cabrio”. Tuner elvețian: ”Nu-i nimic, îl facem noi”

de Bogdan Mirică
Joi, 15.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pentru că BMW a afirmat clar și răspicat că nu va da naștere unui M2 cabrio, un tuner elvețian s-a ambiționat și a creat unul, folosindu-se de un artificiu tehnic.

BMW a spus clar că nu vom vedea o variantă cabrio a actualului M2, una dintre cele mai dorite mașini din familia de performanță a constructorului german. Un tuner elvețian s-a încăpățânat și a decis să facă imposibilul posibil.

Așa că specialiștii de la Dahler Design au luat un BMW Seria 2 Cabrio standard, pe care l-au echipat cu un kit de caroserie similar celui regăsit pe M2. Toate elementele aerodinamice au fost recreate, inclusiv deflectorul și bosajele mai largi.

Deși ar fi putut să modifice unul dintre motoarele lui Seria 2 pentru a ajunge la nivelul de putere oferit de M2, Dahler nu s-a mulțumit cu atât. A reușit să găsească un motor de M2, pe care l-a instalat sub capota creației sale.

Esential 412 cai putere va oferi creația celor de la Dahler Design.
Mai mult, a decis că cei 365 de cai putere nu sunt suficienți. Așa că a gândit rapid două kituri de putere care urcă simțitor resursele totale.
Primul kit dezvoltă în total 402 cai putere și 580 de Nm, în vreme ce al doilea oferă 419 cai putere și un cuplu motor de 610 Nm. Ambele pachete pot ajuta creația lui Dahler Design să accelereze de la 0 la 100 de km/h în doar 4 secunde.

Lista modificărilor mai include suspensie ajustabilă, frâne mult mai bune, un volan M Performance și pedale noi.

Comentarii (1)

  • idioti. io n-as da atatia bani pe o masina daca nu ar fi decapotabila.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru