BMW pregătește lansarea unui nou vehicul electric în 29 noiembrie: germanii ar putea prezenta noul BMW i8 Roadster

de Daniel Popescu
Joi, 09.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a anunțat că va lansa un nou vehicul electric în 29 noiembrie la Salonul Auto de la Los Angeles. Germanii nu au menționat detalii despre noul model, însă planurile actuale ale constructorului prevăd lansarea unui BMW i8 Roadster..

BMW a dezvăluit planurile pentru Salonul Auto de la Los Angeles, care își va deschide porțile pentru presă în 29 noiembrie. Constructorul german va prezenta în premieră mondială un nou vehicul, însă BMW nu a furnizat niciun fel de alte detalii despre acesta.

Totuși, există un indiciu cu privire la sistemul de propulsie, întrucât BMW a menționat că noua premieră mondială face parte din planul de lansare a 12 modele electrice și alte 13 modele hibride până în 2025. Prin urmare, este de așteptat ca noul vehicul să aibă propulsie electrică, însă detaliile vor fi făcute publice doar în ziua lansării.

Potrivit informațiilor noastre, modelul care va fi lansat la Los Angeles este BMW i8 Roadster. Detalii despre acesta au apărut încă din toamna anului trecut, iar bavarezii au publicat ulterior un teaser video și mai multe imagini cu noul model. 

BMW i8 Roadster va fi lansat în prima parte a anului viitor, iar principala piață pentru noul model ar trebui să fie California, ceea ce explică și dezvăluirea care va avea loc la Los Angeles.

Pe lângă noul vehicul, BMW va prezenta la standul de la Los Angeles câteva concepte și modele deja dezvăluite în Europa, printre care BMW i Vision Dynamics, Mini Electric Concept și BMW i3s.

În plus, vizitatorii americani ai salonului vor putea admira în premieră mondială noul BMW M3 CS, dar și conceptul pentru BMW X7 și BMW 6 Series Gran Turismo, pe lângă BMW Seria 8 Concept și BMW M5.

Via BMW

Comentarii (1)

  • Sa fie oare i5?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru