BMW pregateste Seria 0, rival pentru Audi A1 si A-Klasse

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 08.10.2009
Cei care asteptau un model de segment mic cu sigla BMW pe frontispiciu pot sa rasufle usurati: conform Car Magazine, modelul vine in 2013 si va fi dezvoltat sub denumirea Seria 0.

BMW pregateste in secret un model de segment mic pe care il va denumi Seria 0. Informatia vine de la britanicii de la Car magazine, care citeaza surse din interior BMW.

Conform jurnalistilor din Albion, noul model ar urma sa fie produs pe platforma lui Mini, urmand sa intre pe piata in jurul anului 2013. Construit special pentru a acoperi nevoile BMW in segmentul subcompact si pentru a rivaliza cu viitoarele Mercedes A-Klasse si Audi A1, Seria 0 poarta decoamdata denumirea codata UKL 1 (Untere Kompaktklasse - Clasa subcompacta).

Nu va exista o singura versiune de caroserie, modelul BMW urmand sa fie declinat in doua tipuri de hatchback (cu trei sau cinci usi) si intr-o versiune roadster care va avea doar doua locuri si se va adresa celor care isi doresc o sportiva cabrio de segment mic la un pret decent. Noua linie Seria 0 germana va dispune de motoare de cilindree redusa (eventual turbo) si va fi construita in Marea Britanie, la uzina Mini din Oxford.

via | Jalopnik

Taguri: , BMW, BMW Seria 0, Seria 0

Comentarii (4)

  • Tiberius
    Pentru BMW
    Nu uitati sa scoateti si modelul -1 ca rival pentru masinile de la Tata Motors. :D
    9 3
  • :)))
    Tiberius mi-ai luat comentariul de pe taste :))))
    1 1
  • noname
    E0
    Va fi un modern model E0 (1994) probabil electric...ca si conceptul initial
    0 0
  • noname
    eu stiu ca conceptu din 94' se numea e1 si probabil sigur 'ai gresit' initiativele si intradevar era un electric
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru