BMW pregăteşte Seria 2 şi Seria 4

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 15.06.2011
"Seriile" celor de la BMW se vor completa începând cu 2013 cu două noi denumiri. Seria 2 şi Seria 4 vor fi versiunile cabrio şi coupe ale Seriei 1, respectiv Seriei 3.

După ce ieri am văzut care vor fi cele şase versiuni de caroserie pe care BMW le va pregăti pe Seria 1, americanii de la MSN Autos anunţă astăzi că strategia BMW în ceea ce priveşte noile nume ale modelelor mărcii bavareze. Astfel, dacă până acum denumirile Seria 2 şi Seria 4 nu erau folosite de marca din Munchen, acestea urmează să apară în denumirea oficială a versiunilor Coupe şi Cabriolet ale brandului.

Logica BMW este simplă: cifrele pare vor fi rezervate modelelor cabrio şi coupe. Astfel, după ce Seria 6 Cabriolet şi Coupe vor apărea pe piaţă, Seria 2 va fi reprezentată de fapt de versiunile coupe şi cabrio ale noii generaţii Seria 1, în timp ce modelele Seria 4 vor fi versiunile decapotabilă şi coupe ale lui Seria 3.

Conform publicaţiei americane, schimbarea denumirilor va începe în 2013.

via | MSN

Comentarii (3)

  • DAN_GRC
    Asta inseamna ca viitorul M3 se va chema M4? Marketing si atat..
    0 3
  • ce logica cretina de numi masinile
    doar mercedes ii mai intrec, slk,cls,slk, sl, cls, sls, slr, cl, ...cred ca si ei se incurca in prescurtari
    4 3
  • @DAN_GRC
    ai dreptate........
    stirea asta circula de mult timp.....
    de fapt am acum o revista auto-romaneasca MOTOR Xtrem din aprilie 2004 in care precizeaza la data respectiva ca in doar cativa ani ....
    SUBSCRIU din revista........
    Modele M in viitori ani........
    M2:pe baza Seriei 1 va aparea in 2007 un top-model care va juca exact rolul pe care-l joaca viitorul M4 pentru Seria 3.Motorul va fi un patru cilindri turbo de circa 240cp.
    M4:Viitorul M3 se va numi M4 si va aparea in vara lui 2007.Fantasticul '6 in linie' de 343 CP va fi inlocuit de un V8 de 4 litri si circa 400 CP.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru