BMW pregătește un concept care aniversează 90 de ani de la debutul lui Rolls Royce Phantom

de Bogdan Mirică
Joi, 07.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cu ocazia evenimentului Concorso d`Eleganza Villa d`Este, programat în data de 22 mai, BMW va dezvălui două concepte surpriză. Unul dintre ele ar putea fi un prototip Rolls Royce, creat pentru a sărbători 90 de ani de la debutul modelului Phantom.

La mijlocul acestei luni, pe unul dintre malurile Lacului Como, nordul Italiei, are oc unul dintre cele mai importante evenimente auto dedicate mașinilor clasice: Concorso d`Eleganza Villa d`Este. În ultimii ani, toți marii constructori s-au folosit de popularitatea evenimentului pentru a oferi celor prezenți concepte impresionante.

BMW nu a făcut excepție, Villa d`Este fiind gazda unor surprize ca M1 Homage, Gran Lusso Coupe sau Zagato Coupe. BMW nu va lipsi nici anul acesta de la evenimentul italian, constructorul german anunțându-și deja prezența cu două concepte complet noi.

Esential 90 de ani împlinește anul acesta modelul Rolls Royce Phantom.
Dacă unul va purta sigur emblema alb-albastră, cel de-al doilea ar putea fi un exercițiu de design Rolls Royce, creat pentru a sărbători 90 de ani de la introducerea primului model Phantom.

Concorso d`Eleganza Villa d`Este va debuta oficial în data de 22 mai și se va întinde pe toată durata weekendului.

Pe lângă mașinile clasice și conceptele inedite, vizitatorii vor putea face cunoștință și cu o expoziție de motociclete clasice.

via wcf

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru