BMW pregăteşte un pachet de servicii speciale pentru clienţii de vehicule electrice

de Sebastian Toma
Joi, 18.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nemţii de la BMW spun că lucrează la un pachet special de servicii pentru clienţii lui i3. Aceştia ar putea primi funcţii speciale pentru sistemul de navigaţie şi vehicule de înlocuire echipate cu sistem de propulsie convenţional.

BMW a anunţat că le va oferi clienţilor lui i3 şi i8 servicii speciale, în plus faţă de cele oferite clienţilor care aleg automobile cu sistem de propulsie convenţional. Printre serviciile oferite clienţilor gamei "i" se numără montajul sistemelor opţionale de încărcare rapidă la domiciliul clientului, oferirea ocazională a unor vehicule de înlocuire cu motorizări convenţionale, sisteme de navigaţie care prezintă punctele de încărcare pentru vehiculele electrice şi chiar realizarea unui lanţ de puncte de încărcare rapidă pentru vehicule electrice între Munchen şi Berlin.

Experţii din industrie estimează că BMW i3 va costa aproximativ 40.000 de euro. Valoarea vine de la Stefan Bratzel, directorul Centrului de Management Auto la Universitatea de Ştiinţe Aplicate din Berghisch Gladbach, Germania. Între timp, supercarul electric i8 va costa peste 100.000 de euro, spun cei de la BMW, subliniind că ambele modele vor fi destinate unei plaje de clienţi înstăriţi.

Urmareste Automarket
În ciuda faptului că modelul i3 nu va realiza volume mari, cei de la BMW sunt încrezători că vor obţine profit cu fiecare unitate vândută. Unul dintre elementele cheie ale dezvoltării modelului i3 a fost reducerea costurilor referitoare la materialele uşoare şi rezistente, aşa că BMW a integrat o serie de elemente termoplastice în locul oţelului, care vor putea fi vopsite încă din timpul procesului de producţie prin injectarea nuanţei potrivite.

Via AutomotiveNews (înreg.)

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru