BMW Seria 2 Gran Tourer primeşte pachetul de accesorii M-Sport

de Bogdan Mirică
Vineri, 13.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul BMW Seria 2 Gran Tourer, primul monovolum cu şapte locuri din istoria constructorului german, are parte şi de un pachet de accesorii M Sport, pregătite de divizia de performanţă.

După ce ieri a dezvăluit oficial primul său monovolum cu şapte locuri şi tracţiune faţă, în persoana noului Seria 2 Gran Tourer, BMW revine astăzi cu un pachet de accesorii M Sport pentru acelaşi model. Este o încercare a bavarezilor de a demonstra că până şi o maşină de familie poate beneficia de gena sportivă a diviziei de performanţă.

Primele imagini ale noului BMW Seria 2 Gran Tourer cu pachet M Sport trădează o culoare specială de caroserie: Estoril Blue. De asemenea, maşina vine echipată cu jante 468M cu diametrul de 18 inch. Spoilerul frontal beneficiază de prize de aer mai mari, o grilă frontală cu finisaj lucios, noi praguri laterale, un deflector posterior şi ţevi de eşapament cromate.

Interiorul primeşte şi el amprenta diviziei M: scaune sport îmbrăcate în piele Alcantara de culoare albastră, un volan special şi un levier al schimbătorului de viteză, ambele marcate cu însemnele diviziei M.

Pachetul M Sport va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva în cadrul standului BMW, alături de versiunea standard a lui Seria 2 Gran Tourer.

Preţul pachetului M Sport ar urma să adauge câteva mii de euro peste preţul de bază.

Comentarii (8)

  • Pana unde poate merge penibilul? Intreb si eu asa retoric, ca un simplu si vechi admirator BMW?
    17 4
  • Fanii BMW simt inca un ghimpe in stomac.
    7 5
  • ce design demodat fata de proaspatul BMW i3 !
    4 6
  • Sincer ca si fan inrait BMW nu stiu cum poti privi acest model...e pur si simplu ciudat.......
    nu stiu ce se intampla in birourile BMW insa cei care conduc marca de la birouri ar trebui pur si simplu concediati.....
    Cred ca fiecare a inchis ochi cand sau lansat modele ca 5GT si 3GT....da modelu asta pfffffffe jalnic tare.........sper sa primeasca o publicitate proasta in toata lumea ca sa fie nevoiti sal scoata din productie.........
    11 4
  • Da, merge un pachet sport pe un monovolum cu 7 locuri, rotile sunt prea mici de 18, trebuia de 19 cel putin.
    6 3
  • gigi_frana
    asteptam reactia Mercedes, un pachet AMG pe Citaro :)
    3 2
  • "COOLL BEIBIIIIIIII"
    1 6
  • facelift
    Cred ca toata lumea a uitat ca exista X3, X5 si derivatele. Acelea ce cauta in gama?
    Raspunsul este simplu: intinzi cat mai multe undite si prinzi cat mai multi pesti = vanzari= profit. Sa ramai pe segment de nisa, ramai in istorie.
    Lumea s-a schimbat.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru