Salonul Auto de la Paris 2012

BMW Seria 3 GT vine la Paris în versiunea concept

Publicat Marti, 14.08.2012
de Sebastian Toma
Comenteaza 6
BMW Seria 3 GT vine la Paris în versiunea concept - Poza 1
BMW va aduce la Salonul Auto de la Paris o versiune concept a lui Seria 3 GT, o versiune mai spaţioasă a lui Seria 3, succesorul defunctului Seria 3 Compact din anii '90.

BMW Seria 3 GT va fi prezent în versiune concept la Salonul Auto de la Paris. Modelul a intrat deja în producţia pilot la fabrica din Leipzig, urmând ca toate elementele să fie definitivate în curând. Potrivit celor de la Autocar, noul BMW Seria 3 GT va fi comercializat din prima jumătate a anului 2013 şi va fi cu aproximativ 10 centimetri mai lung decât un Seria 3 standard. Astfel, BMW Seria 3 GT va fi încadrat între versiunea cu ampatament mărit destinată pieţei din China – Seria 3 Li şi versiunea standard, mai scurtă cu 110 milimetri. Noua caroserie din gama Seria 3 reiterează ideea lui Seria 3 Compact, un model construit pe platforma E36 începând cu 1994 şi discontinuat la finele deceniului respectiv.

În raport cu versiunea standard a lui Seria 3, versiunea GT are mai mult spaţiu pentru ocupanţii locurilor din spate, un portbagaj cu un volum mai mare şi un hayon cu o deschidere mai largă. Platforma lui Seria 3 GT ar putea fi utilizată şi pentru viitorul Seria 4 Gran Coupe, un model cu patru uşi şi siluetă de coupe, despre care se spune că va fi lansat în 2015. Acest model nu a fost confirmat încă de oficialii BMW.

Esential 10 centimetri ar putea diferenţia ampatamentul unui Seria 3 de cel al unui Seria 3 GT.
Pentru o ambianţă interioară deosebită, cei de la BMW vor oferi un plafon vitrat opţional, alături de o serie de elemente standard care îl vor diferenţia pe Seria 3 GT de alte modele din gama BMW.
Unele voci sugerează un şasiu modificat în cazul lui Seria 3 GT, despre care se spune că a fost optimizat pentru confort în defavoarea dinamicii.

Via Autocar


Comentarii (6)

  • maine ne oferiti ceva si de la seria 5 ??? vad ca Bmw are pe fiecare zi cate un reportaj .......
    5 7
  • Vasilica
    Stiati ca!
    http://www.autoexpress.co.uk/honda/civic/35254/honda-civic-suv-way
    1 6
  • @mafia ....cu ce crezi ca o sa plece la salonul de la Paris ????eu garantez ca o sa fie BMW sau Opel Zafira Tourer
    2 5
  • Vasilica
    Desastru la testele IIHS mai ales pentru Lexus
    http://blogs.cars.com/kickingtires/2012/08/iihs.html?shout_id=22798:383735
    11 2
  • Pantagruel
    Am vazut una azi aproape de centru Munich. Era camuflata pana in dinti,negru cu alb, camuflaj clasic bmw. Eu zic/cred ca era 3GT, dupa forma nu prea avea care alta sa fie...In realitate nu parea deloc urata, dar nici la prea multi nu banuiesc ca o sa prinda asa ca...ramane de vazut
    0 0
  • Pantagruel
    exact asta era: http://www.autoblog.com/photos/bmw-3-series-gt-spy-shots/#photo-4118403/
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru