Salonul Auto de la Paris 2014

BMW Seria 7 primeşte o ediţie de adio la Salonul Auto de la Paris

Publicat Joi, 11.09.2014
de Sebastian Toma
Comenteaza 0
BMW Seria 7 primeşte o ediţie de adio la Salonul Auto de la Paris - Poza 1
BMW Seria 7 primeşte o ediţie de adio la Salonul Auto de la Paris - Poza 2
BMW Seria 7 primeşte o ediţie de adio la Salonul Auto de la Paris - Poza 3
BMW a anunţat prezentarea unei ediţii finale a lui Seria 7 la ediţia din acest an a Salonului Auto de la Paris. Aceasta se numeşte Final Edition, este personalizată de divizia Individual şi se vinde doar în Franţa.

BMW Seria 7 va primi o ediţie specială de adio la Salonul Auto de la Paris. Modelul se numeşte Individual Final Edition şi este personalizată de divizia mărcii specializată în culori, materiale şi finisaje deosebite. Bavarezii vor oferi această ediţie specială a lui Seria 7 facelift doar pe piaţa din Franţa, iar lansarea sa vine în aşteptarea noii generaţii a navei amiral din Munchen. Lansarea următoarei generaţii a lui Seria 7 a fost deja confirmată pentru anul viitor.

BMW Seria 7 Individual Final Edition este disponibilă doar în compania paletei de culori exterioare individual şi are jante din aliaj de 19 inch cu design special şi ornamente cu finisaj cromat de culoare neagră. Habitaclul său este îmbrăcat în piele Merino de culoare la alegerea clientului şi prezintă cusături în culoare contrastantă. Plafonul este îmbrăcat în Alcantara, iar celelalte ornamente de la bord sunt finisate piano black. Reprezentanţii mărcii germane nu au specificat motorizările alături de care este oferită această ediţie specială.

Specialiştii diviziei Individual de la BMW au ales combinaţii de culoare care să atragă clienţii lui Seria 7 din Franţa şi să fie favorabile caracterului acestui model.

Viitorul BMW Seria 7 va fi prezentat în 2015 şi lansat în acelaşi an.

Modelul se va bucura de o platformă nouă, mai uşoară şi mai rigidă, alături de o serie de elemente tehnologice indisponibile pe actuala generaţie. Nemţii vor oferi trei versiuni diferite de ampatament, una standard şi două versiuni cu ampatament extins. Datorită noii platforme, viitorul Seria 7 va fi cu până la 200 de kilograme mai uşor faţă de o variantă echivalentă a actualei generaţii. Gama de transmisii va primi o unitate automată cu nouă trepte în locul actualei unităţi cu opt trepte, iar configuraţiile cu tracţiune spate şi tracţiune integrală vor fi în continuare disponibile. Sistemul hibrid oferit în gama Seria 7 va primi şi el propriile îmbunătăţiri în vederea creşterii nivelului de eficienţă.

Viitorul BMW Seria 7, nava amiral a bavarezilor, va avea o platformă nouă, mai uşoară cu până la 200 kilograme

Via BMW


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru