Salonul Auto de la Frankfurt 2015

BMW Seria 7 primește o serie de accesorii ale diviziei de performanță M

Publicat Joi, 27.08.2015
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
BMW Seria 7 primește o serie de accesorii ale diviziei de performanță M - Poza 1
BMW Seria 7 primește o serie de accesorii ale diviziei de performanță M - Poza 2
BMW Seria 7 primește o serie de accesorii ale diviziei de performanță M - Poza 3
BMW Seria 7 primește o serie de accesorii ale diviziei de performanță M - Poza 4
Pentru a crește interesul clienților față de noul Seria 7, BMW propune noi accesorii sportive, semnate de divizia M, pentru limuzina sa.

Chiar dacă este nava amiral a constructorului din Munchen și o adevărată limuzină, BMW Seria 7 promite să adopte și un spirit sportiv pentru cei care își doresc asta. BMW a dezvăluit o serie de accesorii sportive semnate de divizia de performanță M, croite special pentru cel mai mare model din gama sa.

Exteriorul va beneficia de un nou spoiler posterior, integrat discret în ușa portbagajului, de praguri laterale și de jante noi, cu o dimensiune de 21 de inch. Acestea din urmă vin cu două designuri diferite și promit să fie mai ușoare cu aproximativ două kilograme comparativ cu cele standard. Bineînțeles, ele poartă logo-ul diviziei M.

Aspectul exterior este completat de o grilă nouă pentru radiator, semnată M Performance, și de carcase din fibră de carbon pentru oglinzile laterale.

Pentru interor, divizia BMW M a pregătit inserții din aluminiu la nivelul pedalelor și un volan sport. Pe lista noilor opționale își fac loc un suport de încărcare wireless a telefoanelor mobile și, pentru prima dată, o pătură inscripționată cu logo-ul BMW.

via bmwblog


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru