BMW Seria 8 Convertible debutează la Los Angeles: modelul producătorului german va fi prezentat la finalul lunii noiembrie

de Cornel Șocariciu
Joi, 25.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul BMW Seria 8 Convertible va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Modelul producătorului german va beneficia de un plafon din material textil și, cel mai probabil, de motorizările disponibile pe varianta Coupe. În acest caz, cel mai potent Seria 8 Convertible ar urma să ofere 530 CP dintr-un motor V8 de 4.4 litri.

Pregătirile pentru lansarea lui BMW Seria 8 Convertible au intrat în linie dreaptă, iar modelul va fi prezentat oficial în luna noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Informațiile vin în urma unui interviu acordat de unul dintre oficialii BMW pentru publicația Roadshow.

În urmă cu câteva luni, reprezentanții BMW au publicat o serie de imagini din timpul testelor desfășurate în California și Nevada. Tot atunci, am aflat că viitorul Seria 8 Convertible va integra un plafon din material textil, restul elementelor de design urmând să fie preluate de pe varianta Seria 8 Coupe.

BMW nu a oferit detalii despre gama de motorizări, dar cel mai probabil vom vedea aceleași unități pe care le oferă și versiunea Coupe. Noul Seria 8 Coupe este disponibil fie cu un motor diesel de 3.0 litri de 320 CP și 680 Nm, fie cu un propulsor V8 pe benzină de 4.4 litri capabil să ofere 530 CP și 750 Nm. În acest moment, pe piața din România, Seria 8 Coupe poate fi comandat doar în varianta echipată cu motorul diesel.

Prețul de pornire este de 102.500 de euro.

De asemenea, BMW pregătește și o versiune Seria 8 Gran Coupe. Conform unor surse apropiate companiei, modelul va fi prezentat în 2019. Tot atunci, nemții ar urma să lanseze și versiuni M pentru gama Seria 8.

Via | Roadshow

Comentarii (1)

  • 4 locuri sau 2+2?!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru