BMW si Mercedes se bat pe Magna Mila Alpin

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 31.03.2008
Conceptul prezentat de Magna-Steyr la Geneva a starnit interesul marcilor germane BMW si Mercedes.

Esential

45 de grade are unghiul de atac al lui Mila Alpin Concept.

Una dintre atractiile Salonului Auto de la Geneva din acest an a fost standul producatorului independent Magna-Steyr. Austriecii au prezentat conceptul hibrid Mila Alpin, una dintre cele mai ciudate aparitii ale salonului elvetian.

Este vorba de un mini SUV proiectat sa urce pante cu o inclinatie de 45 de grade. Mila Alpin este un vehicul hibrid, propulsat de un motor montat central.

Se pare ca vehiculul prezentat la Geneva a starnit interesul BMW si Mercedes. Seful de dezvoltare de la BMW, Klaus Draeger, a confirmat faptul ca producatorul bavarez se afla in discutii cu Magna pentru construirea unui vehicul ecologic in fabrica austriaca.

In acelasi timp, Mecedes cauta alternative ecologice pentru gama viitoarelor generatii A si B-Klasse. De asemenea, Mercedes intentioneaza sa scoata cat mai curand pe piata o versiune hibrid a modelului Smart Fortwo.

Via | MotorAuthority
Taguri: BMW, Mercedes

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru