BMW şi partenerii de la Brilliance recheamă în service 143.000 de maşini în China

de Bogdan Mirică
Luni, 05.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a anunţat că va rechema în service 143.215 de unităţi Seria 5 produse alături de partenerul său chinez Brilliance. Maşinile prezintă probleme la sistemul de servodirecţie.

BMW şi partenerul său chinez, Brilliance Automotive, au anunţat un recall important pe piaţa auto din ţara Marelui Zid. Potrivit comunicatului oficial emis de germani, nu mai puţin de 143.215 de vehicule vândute în China vor fi rechemate în service.

Motivul recall-ului este o problemă apărută la sistemul de servodirecţie. Vizate de acţiune vor fi mai multe exemplare Seria 5, produse în intervalul 2009-2012 de joint-venture-ul BMW Brilliance Automotive.

Esential 143.215 de maşini vor rechema BMW şi Brilliance în service.
Decizia de a anunţa oficial un recall vine după ce BMW a mai bifat o înfrângere pe cea mai mare piaţă asiatică. Cu o săptămână în urmă, germanii nu au primit aprobare din partea Ministerului Mediului din China pentru construirea unei noi uzine.

Potrivit unor surse guvernamentale, proiectul a fost respins din cauza unor analize inadecvate a apei uzate şi a eşecului de a respecta normele de poluare locale.

Comentarii (1)

  • Ce mostra de nesimtire la chinezi! Ei sunt cei mai mari poluatori din lume, si au tupeul sa refuze proiectul uni obiectiv care sigur depaseste in materie de control al poluarii mediului toate fabricile auto din China!
    5 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru