BMW și Volkswagen anunță un recall în SUA

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 13.06.2010
BMW și Volkswagen au anunțat că vor face un recall în SUA care vizează modelul Seria 1, respectiv Routan. În timp ce oficialii BMW nu au dorit să anunțe numărul exemplarelor afectate de acest recall, Volkswagen va rechema în service 15.902 unități.

Esential

15.902 unități ale modelului Routan vor fi rechemate în service

Constructorul german BMW va face un recall în SUA care vizează modelul Seria 1 produs începând cu anul 2008 și până în prezent. Aceștia au identificat o problemă a sistemului de pretensionare a centurilor pentru locurile din față care poate duce la apariția unui incendiu.

Oficialii companiei bavareze nu au comunicat și numărul unităților chemate în service. Riscul declanșării unui incendiu din cauza sistemului de pretensionare al centurilor poate aparea doar în cazul unui accident foarte grav, au fost cuvintele folosite de Jan Urbahn, oficial BMW, într-o scrisoare trimisă către NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration).

Volkswagen va realiza un recall de 15.902 unități ale modelului Routan. Acestea prezintă o defecțiune la încuietoarea ușii din spate, lucru care poate provoca un scurt circuit. Cele două recall-uri au fost anunțate la două zile după ce conducerea NHTSA a votat înăsprirea regulilor de securtate auto și creșterea amenzilor.

Via | Autonews

Comentarii (8)

  • Monsieur
    Buna! Macar cu stirea asta, ati impacat si capra si varza. Nu o sa poata spune nici un fanatic din taberele adverse..."al nostru e mai bun!!!" Numai bine!
    9 1
  • ^Dacia e mai buna Ha! lol
    6 5
  • dacia e mai buna finca nu se vinde pe piata sua,ha ha ha
    7 2
  • Victor
    Ok
    Nu tin partea nimanui. Parerea mea este ca se intampla la oricine dar am o presimtire ca vine blondu' si ne lumineaza calea cum e cu BMW de fapt.
    6 3
  • VW Routan este un Chrysler Voyager cu sigla VW
    VW a fost obligat sa faca acest recall ca urmare a recall-ului pentru Chrysler Voyager facut de Chrysler, modelul VW Routan fiind 99,99 % identic cu vanul american .
    5 0
  • @Victor
    nam cum sa va luminez......
    se intampla si la case mai mari.
    5 3
  • george
    SCRIE VW PE EL
    @ Alex

    Nu conteaza cine a construit masina respectiva si cu ce piese. Daca scrie VW pe el, Volkswagen trebuie sa-si asume raspunderea asa cum isi asuma si profitul/beneficiile de pe urma acestei manevre.
    2 0
  • AndreiRN
    Calitatea
    Marfa chinezeasca.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru