BMW susține că șoferii “nu trebuie să fie trași pe dreapta” de mașinile autonome: “Este important să oferim clienților plăcerea de a conduce”

de Petre Barac
Luni, 11.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Modelele BMW vor continua să aibă volan, pedale și schimbător de viteze în viitor, chiar dacă vor deveni complet autonome, a anunțat șeful diviziei i a constructorului german.

BMW susține că mobilitatea clienților săi este una dintre prioritățile companiei și că va continua să construiască mașini care să poată fi conduse cu plăcere.

“Este important pentru noi să oferim clienților plăcerea de a-și conduce mașinile. Vrem ca ei să aibă ocazia să aleagă între mașina care merge singură și mașina pe care o pot conduce atunci când își doresc”, a explicat Robert Irlinger, șeful diviziei i de la BMW.

Întrebat dacă BMW ia în calcul vânzarea unor mașini fără volan, pedale sau schimbător de viteze, oficialul a răspuns că acest lucru “s-ar putea întâmpla cândva”, dar că “nu acesta este obiectivul companiei”.

Via Autocar

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru