BMW-urile sunt compatibile cu noul iPhone

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 01.07.2007
Nici nu s-a lansat bine si primim o veste buna: BMW este primul constructor cu modele compatibile cu noul Apple iPhone.

Febra iPhone nu putea trece neobservata in lumea auto. Lansat in urma cu trei zile in SUA cu mare fast, dupa o asteptare de jumatate de an, terminalul creat si gandit de Apple a fost primit excelent de public, cozile imense create in primele zile de vanzare in fata magazinelor Apple dovedind acest lucru. Ei bine, la nici o saptamana de la lansarea oficiala a lui iPhone, BMW anunta ca este primul constructor la nivel mondial care poate adapta noul telefon la sistemul audio/handsfree al modelelor gamei.

Astfel, cei care isi doresc sa vorbeasca la telefon prin sistemul Bluetooth integrat in modelele BMW sau sa asculte muzica salvata in memoria lui iPhone in masina sunt liberi sa o faca. Deocamdata insa, compatibilitatea BMW-iPhone este valabila doar in Statele Unite si pentru versiunile recente ale Seriei 3, Seriei 5, Seriei 6 si SUV-ului X5. Fanii Seriei 1, Seriei 7 si cei ai lui X3 vor trebui sa mai astepte. Odata cu debutul comercializarii lui iPhone pe pietele Europei, este de asteptat ca BMW sa extinda capabilitatile de compatibilitate si pe Batranul Continent.

BMW nu se afla la prima "abatere" de acest tip, fiind primul constructor din lume care a inaugurat o interfata compatibila iPod. La acea vreme, iPod era la inceput si putini mizau pe capacitatile sale de vanzare la nivel mondial.

Comentarii (1)

  • carcotasul de serviciu
    nu cu bmw-ul
    Nu cu bmw-ul, cu iPhone-ul :) Teleporteaza marfa prin bluetooth...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru