BMW va completa gama Seria 4 cu o versiune Gran Coupe

de Mircea Meșter
Luni, 30.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seria 4 nu va dispune doar de versiuni coupe și cabrio, ci și de una Gran Coupe, care va avea patru uși și hayon și același spațiu interior și pentru bagaje precum Seria 3 sedan.

Esential 5000 de euro va fi diferența de preț între un Seria 3 sedan și echivalentul său Seria 4 Gran Coupe. Mai scump va fi cel din urmă.
După prezentarea versiunii Gran Coupe a lui Seria 6, nou-lansatul Seria 4 va avea și el o variantă dedicată familiștilor care-și doresc un astfel de model, dar nu sunt mulțumiți de spațiul și caracteristicile practice ale coupe-ului bavarez.

Viitorul Seria 4 Gran Coupe va fi prezentat cel mai probabil la Salonul Auto de la Geneva, în luna martie, și va deveni practic a patra variantă de familie construită pe platforma lui Seria 3 după sedan, break și Seria 3 GT. De altfel, britanicii de la Autocar susțin că viitorul Seria 4 Gran Coupe este o mașină care va avea același ampatament și același volum de încărcare precum Seria 3 sedan, ceea ce face ca fragmentarea gamei să devină una evidentă în același segment.

Spre deosebire de Seria 4, care este un coupe veritabil, noul Seria 4 Gran Coupe va fi un liftback cu patru uși și hayon, această așezare a panourilor de caroserie fiind posibilă prin scurtarea ușilor frontale.

La nivel de motorizări, noul model va împrumuta gama deja prezentă pe Seria 3 și Seria 4, iar puterea va fi transmisă roților din spate, cu alternativa alegerii contracost a tracțiunii integrale.

via Autocar

Comentarii (5)

  • Adica mai turtit si mai scump... Dar cu 5000E diferenta nu ajunge la nivelul seriei 5?
    4 3
  • Stiam de acum cateva luni .... am vazut poze spion cu el.
    4 5
  • Stiam de cateva luni......am vazut poze spion cu el.
    3 4
  • Si va avea si xdraiv ?
    3 8
  • @Ghionea
    DA ! Si va fi si DIZĂL !!!
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru