BMW va decide în curând dacă va introduce X8 în gamă: SUV-ul ar urma să ofere luxul și confortul lui BMW Seria 7

de Daniel Popescu
Miercuri, 21.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW va decide în cursul acestui an dacă va introduce X8 în producție de serie. Modelul ar urma să beneficieze de luxul și confortul oferite de BMW Seria 7, întrucât nu ar avea un design specific coupe-urilor.

BMW a confirmat în toamna anului trecut că analizează posibilitatea de a dezvolta un SUV X8 ca versiune coupe pentru viitorul X7 (foto) sau care să beneficieze de un amapatament mai lung.

Constructorul german urmează să ia o decizie finală în cursul acestui an, însă între timp oficialii germani și-au schimbat punctul de vedere.

Astfel, în locul unei versiuni coupe pentru X7, un viitor X8 ar urma să ofere la interior un spațiu generos pentru pasagerii din spate, dar și luxul și confortul oferite în prezent pe BMW Seria 7. O decizie finală va fi luată după efectuarea unor studii cu privire la interesul clienților pentru un astfel de model.

Până atunci, constructorul de la Munchen face ultimele pregătiri pentru lansarea versiunii de serie a lui BMW X7, care a fost prezentat drept concept la Salonul Auto de la Frankfurt din toamnă anului trecut.

Germanii au scos deja de pe liniile de producție câteva unități de pre-serie, iar lansarea oficială va avea loc în luna noiembrie cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles.

Via Motor1

Comentarii (3)

  • X8 ar urma să ofere luxul și confortul seriei 7 ? Și X7 ce rol va avea ? X7 chiar are sens pe piața din SUA în special, dar X8 nu văd ce sens ar avea, adică un SUV coupe pentru X7, asta este prea mult. Struțo cămilele X4 și X6 sunt suficiente.
    16 9
  • au nevoie de concurent pentru lincoln continental pe piata nord americana
    4 7
  • wolteanoo
    la cum arata, mai bine nu
    1 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru